/Despre noi

Despre noi

Diana Nițulescu parintiimperfecti.ro
Bună și bine ai venit în comunitatea părinților imperfecți!

Sunt Diana și am pornit acest proiect deoarece cred că ne va fi de ajutor să devenim părinți mai buni. Am o fetiță de 6 ani și jumătate și, uitându-mă în urmă, mereu mi-am dorit să fiu altfel decât părinții mei. Nu, știu că nu există perfecțiunea, dar îmi doresc să fiu un părinte mai responsabil, mai empatic, mai atent cu nevoile de dezvoltare ale Teei care să îi demonstreze în fiecare clipă că o iubește necondiționat. Știu că am făcut greșeli și voi mai face, căci sunt un părinte imperfect:)

Dacă și tu îți dorești să fii un părinte mai bun, cauți răspunsuri, știi și recunoști când greșești, atunci vino alături de noi. Ar fi simplu dacă dragostea pentru copiii noștri ar face totul să fie necomplicat, să uităm de traumele proprii și de probleme proprii și să fim cei mai buni părinți.

Pentru că ne iubim copiii, ne dăm seama că suntem imperfecți și greșim, recunoaștem deschis acest lucru și creștem și noi împreună cu ei. Nu este simplu, dar poate fi simplu doar cu dorință și puțin ajutor. Iar primul ajutor vine chiar de la ei, de la copiii noștri care ne învață dragostea necondiționată și bunătatea.

În plus, de peste 9 ani lucrez cu medici, clinici, organizații medicale și știu cât de important este pentru un părinte să aibă o informație corectă ca să vegheze la sănătatea copilului său. Așadar, cea mai mare parte a informației de pe această platformă va fi despre sănătate și prevenție. Voi aduna sfaturile specialiștilor, vă voi povesti din propria experiență, voi aduna informațiile cele mai importante strict din surse medicale.